Vélemények a Hírlevélmanagerről

“Állami költségvetésből gazdálkodó intézmény vagyunk, több mint egy éve használjuk a Hírlevélmanagert tucatnyi PR/média kampány online kommunikációs hátteréül. Külön kiemelem a fejlesztőkkel való jó együttműködést, ami lehetővé teszi testreszabott megoldások bevezetését. Eddig még nem volt olyan kérésünk, amire ne találtak volna megoldást. Ajánljuk a Hírlevélmanager használatát kampányaik online menedzselésére nagy vállalatoknak, költségvetési intézményeknek is, továbbá virtuális sajtószobáknak, mert nagyon jól együttműködik a különböző webes platformokkal is.”
Egy költségvetésből és reklámbevételekből gazdálkodó országos intézmény.
“Mára az egyik legfontosabb marketing eszköz a weboldal után a hírlevél! Ha végre sokkal szabadabban akarsz hírlevelezni, kampányolni, akkor Neked kötelező megismerni ezt a tanfolyamot és ezt a hírlevél küldő szoftvert: Kényelmesebb, szabadabb, sokoldalúbb, mint amilyen programokat eddig láthattál… A Hírlevél Titkok sorozatra érdemes feliratkozni, mert nagyon hasznos tudnivalókat ismerhetsz meg belőle… Nekem tetszett – szerintem, neked is fog! Javaslom, hogy tegyél egy próbát – hiszen ingyen megteheted, akkor meg miért ne próbálnád ki, nem igaz?”
Odrovics János www.szovegvaros.hu
“Hónapok óta használom a rendszert. A megismerésén a hatékony segítségnek köszönhetően gyorsan túlestem. Kb. 10x többen nyitják meg így küldött leveleimet, mint a hagyományos email-dömpingben. Jó, hogy névre szólóan tudom szerkeszteni, mert így a tartalmat igazán a sajátjuknak érzik az olvasók. Hatékony, és gyors segítség a kampányokban! Akciókat tudok indítani, és sorozatokat is tudok küldeni. Rengeteg hasznos információval látnak el közben az ügyfélszolgálat munkatársai! És a legjobb, hogy tovább ajánlják a feliratkozási lehetőséget partnereink, vásárlóink!”
Németh Tibor www.nemeth-pt.hu
“Kiemelkedő fejlesztésnek tartom a Hírlevélmanagert! Mindent tud, amire egy online vállalkozónak szüksége lehet. Külön kiemelném a háttértámogatást, amit a szolgáltatás mellé nyújtanak, a technikai segítséget és a remek oktatóanyagokat, amik ingyen elérhetők és bárki számára érthetővé teszik az eredményes hírlevelezés profi megoldásait. Az ügyfélszolgálat rendkívül gyors és segítőkész. Még olyanra is kapok ötletet, amit nem is kérdeztem! A jövőben tervezem átexportálni minden listámat a Hírlevélmenegerbe, ugyanis nálam “lenyomta” a Mailchimpet.” 
Burján Eszter www.kreapalya.blogspot.hu

Amatőr képző- és iparművészek, kreatív hobbival foglalkozó alkotóművészek és kézművesek művészetmarketing és pályázatfigyelő oldala
“A Hírlevélmanager pontos, gyors, megbízható, sokoldalú és felhasználóbarát. Az ügyfélszolgálatnak nagyon köszönöm a sok segítséget!”
A Nagy Margó, www.delfintanulas.gportal.hu

Zseniális tanulási öteletek kicsiknek, nagyoknak, nyelvtanulóknak!

Írd meg Te is a tapasztalataidat a Hírlevélmanagerről!>>

“Már több mint egy éve használom, nekem nagyon jól bevált. Már 2 e-bookkal kommunikálok a (leendő) ügyfelek felé. Könnyen használható, érthető, jó a súgója. Akár ingyenes is lehet. Eddig csak egyszer kellett az ügyfélszolgálattól segítséget kérnem.” 
Juhász András www.perfektbutor.hu

Konyhabútortól a lépcsőig minden bútor és kiegészítő egy helyről.
“Gondoltam belekukkantok, gyorsan átfutom, aztán folytatom a sürgős munkámat. Utóbbiból aztán semmi sem lett, mert ahogy elkezdtem olvasni a Hírlevél titkok 1-et, percről-percre egyre izgatottabbá váltam. A lehetőségek olyan tárháza jelent meg előttem, amire korábban egyáltalán nem számítottam. Eddig ugyanis egyszerűen fogalmam sem volt róla, hogy létezik magyarul ilyen tudású hírlevél szoftver, ennyire barátságos áron. (sőt, akár ingyen!) Most megyek és szépen, lassan, elolvasom még egyszer a könyvet. Komolyan mondom, fülig ér a szám ” 
Lehner Péter www.grafoto.hu

Ellenállhatatlan fotóklipek közösségi oldalakra. Ki akar még lenyűgöző videókat a fényképeiből?
“Régóta kerestem már a megfelelő hírlevélküldő szoftvert, mire ráakadtam a Hírlevélmanager-re. Hihetetlen, hogy mennyire logikus, érthető és funkció-gazdag! És ami a legszimpatikusabb, hogy a kezdeti időszakban INGYEN használható, és mire szükségessé válik, hogy áttérj a fizetős verzióra, már ki is termelte az árát.” 
Kiss Attila www.timesharing.hu

Üdülési jogot venne? Eladna? Cserélne? Bérelne? Bérbe adna? Magic Holiday a MEGOLDÁS!

Írd meg Te is a tapasztalataidat a Hírlevélmanagerről!>>

“Számos, hírlevélküldésre használható online módszert megnéztem már, de egyik sem felelt meg kisebb-nagyobb, általam hiányolt funkciók miatt, azonban a Hírlevélmanager az én igényeimnek megfelelő szoftvert kínál. Tetszik a folyamatos fejlesztés, hogy akár ingyenesen is kipróbálható, ugyanakkor az előfizetési díja is megfizethető, így még egy kisvállalkozás számára is elérhető. Amiért mindenképpen ajánlom: Gyors, megbízható, széleskörű funkcionalitású és korrekt támogatással rendelkező szoftver. Az ügyfélszolgálattal is meg vagyok elégedve! Nagyon korrekt, igen gyorsan kapok visszajelzéseket a kérdéseimre!”
Urbán Zsombor PeZso MEDICAL Bt. www.pezsomedical.hu

Egészségügyi szolgáltatások az Ön otthonában (otthoni vérvétel, EKG, egészségszűrés).
“Elolvastam–érthető volt, kipróbáltam–meggyőzött! Ezzel a programmal a reklámkiadásokat a felére(!) tudom csökkenteni! Nem kell méregdrága reklámfelületeket bérelni, külön alkalmazottat fizetni vagy órákat szánni arra, hogy minden ügyfélhez eljusson az ajánlatom. A könyvben szereplő ötletek, tanácsok nagyon hasznosak. A szoftver bemutatása és alkalmazása videók segítségével egyszerű. Minden megvan benne, amire szükségem lehet!”
Berkecz Mariann www.healing-hands22.com

Harmonikus élet Reiki, Kristályok, Angyalok segítségével. Készen állsz a változ(tat)ásra? Láss hozzá weblapunkhoz! Bizonyítékot szertnél? Merj tapasztalni!

Írd meg Te is a tapasztalataidat a Hírlevélmanagerről!>>

“Már 3 éve használom a Hírlevélmanagert, de amire kellett eddig nagyon megfelelt. A Hírlevélmanager segítségével elértem, hogy nincs több:
– Ingyenes helyszíni felmérés
– Ingyenes árajánlatok számolása, ami ugye még nem garancia arra, hogy a munkát is el kell végezni, a többi árajánlat miatt…
– Pénzkidobás olyan reklámra, aminek a hatékonyságát nem lehet mérni.
Helyette:
– Az ügyfél akar velem dolgoztatni,
– Már az első találkozásért fizet, üzemanyagot, napot
– Amikor leülök számolni, teljes nyugalommal teszem, mert (a hírleveleimnek köszönhetően) mástól nem kérnek árajánlatot. Ez önbizalmat ad.”
Balázsi Sándor www.iparostitkok.5mp.eu/

Tippek, trükkök, amik pénzbe kerülnek, ha nem tudjuk előre…
“A Hírlevélmanager nagyon könnyen használható, szép a hírlevél, nincs tele mindenféle hirdetéssel. Gyorsan és könnyen tudok navigálni a rendszerben, de ha kérdésem van, arra is gyorsan választ kapok. Mindenkinek csak ajánlani tudom, pár hónap alatt több száz feliratkozót gyűjtöttem vele, így ezért is nagyon hálás vagyok. Probléma vagy fennakadás soha nem fordult elő. Az ügyfélszolgálattal is nagyon elégedett vagyok, mindig gyorsan és pontos választ kapok, így hamar tovább tudok haladni.”
Kádár Tímea www.szallasmaskepp.hu

Stílusos és megfizethető árú szállások keresése és ajánlása személyre szabottan.
“Ez itt a Te véleményed helye! Írd meg nekünk Te is, hogy mennyire vagy megelégedve a szolgáltatásunkkal és milyen sikereket értél el a Hírlevélmanagerrel!”
A Te neved, Céged neve, www.weboldalad.hu

Írd meg Te is a tapasztalataidat a Hírlevélmanagerről!>>

“A Hírlevélmanagerrel minőségi, névre szóló hírleveleket tudok szerkeszteni, küldeni a hírlevél olvasóimnak. Őszintén ajánlom mindazoknak, aki színvonalas leveleket szeretnének továbbítani az üzleti körüknek. Nagyon elégedett vagyok a Hírlevélmanager ügyfélszolgálatával is! Szinte azonnal a segítségemre vannak. Ezúton szeretnék köszönetet mondani Kuti István úrnak a segítőkész munkájáért!”
Váradi Gyuláné Zollai Mária Környezetdoktor Kft.

Speciális tisztítószer, amely vízzel hígítva MINDEN takarítással kapcsolatos kihívásnak megfelel a padlótól a tűzhelyig, a grillsütőtől a kocsifelhajtóig, mérgező vegyi anyagokat nélkül!
“A Hírlevélmanager szabadságot ad az online marketingben a cégvezetőknek. Gyorsak és nagyon segítőkészek! Az ügyfélszolgálat: Szuper!:-) Bővebben: mindenre választ kaptam, amit kérdeztem, mindenre van megoldás, amit kérek. A segítség gyors és udvarias. Gyűjtöm a korrekt partnereket, nem sok van belőlük – a Hírlevélmanager közéjük tartozik! Tényleg megérdemlik, hogy ajánljam őket és ezt meg is teszem. Eddig is tettem – ismerőseim figyelmét felhívtam rá.”
Nagyné Varga Mária www.munkaugy.net

Felkészült egy munkaügyi ellenőrzésre? Ingyenes online munkaügyi tréning!

Írd meg Te is a tapasztalataidat a Hírlevélmanagerről!>>

“Már évek óta használjuk a hírlevélküldő szoftvert és csakis pozitív tapasztalataink vannak. Az állandó fejlesztésekkel és hasznos tanácsokkal, illetve a kiemelt ügyfélközpontú szemléletükkel nagyon meg vagyok elégedve. Az árak igen jók és mindig meglepődve tapasztalom, hogy “már megint kitaláltak valamit…” Pedig mindig azt hiszem, hogy már nem lehet fejleszteni semmit, mert minden így van jól. Az eredményeinkről annyit, hogy sikerült törzsvásárlói tábort összegyűjteni az Önök segítségével és ha megkérdezik mindenképpen csak ezt a hírlevélküldő szoftvert ajánlanám. A mostani tanfolyam igen hasznos, rájöttem, hogy még mindig csak igen csekély részét használom a program tudásának. Csak így tovább :))”
Balog Péter Napfény Paplan-2000 Kft. www.napfenypaplan.hu
“Én már évek óta használom a Hirlevélmanagert és elmondhatom, hogy több másikkal összehasonlítva a legmegbízhatóbb és a legtöbbet tudó hirlevélküldő szoftver. Most felsorolhatnék sok olyan funkciót, ami a másikakban nincs, de inkább azt javaslom azoknak akiket ez érdekel vagy érint, hogy bátran próbálják ki, nem fogják megbánni. Az ügyfélszolgálat is segít ha elakadtál valamiben, továbbá nagyon jól használható kezelési útmutató áll rendelkezésre képekkel, oktatóvideókkal stb. A mostanában elindított hirlevélküldő tanfolyam is ezt a célt szolgálja, méghozzá nagyon jól. Én egy internetes otthoni munkával foglalkozom és nagyon jól tudom használni ehhez a Hirlevélmanagert. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”
Tarr Sándor Global Domains International Inc. www.penzkeresetinterneten.ws
“Ez itt a Te véleményed helye! Írd meg nekünk Te is, hogy mennyire vagy megelégedve a szolgáltatásunkkal és milyen sikereket értél el a Hírlevélmanagerrel!”
A Te neved, Céged neve, www.weboldalad.hu

Ide kattintva beküldheted a véleményedet, tapasztalataidat a Hírlevélmanagerről>>

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát! További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön böngészőjében, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezár