1. A VÁLLALKOZÁSOD JÖVŐJE | 2. VÁLTOZÁSOK A HÍRLEVÉLMANAGER HASZNÁLATÁBAN

A VÁLLALKOZÁSOD TÚL FOGJA ÉLNI A GAZDASÁGI VÁLSÁGOT?

Igazság szerint ehhez mindössze egyetlen dolog kell, de az nagyon! Tudod mi az?

BEZÁRT... Mindennapos látvány... nálunk is

Vállalkozóként, cégvezetőként naponta szembesülsz vele, érzed a bőrödön az évek óta húzódó gazdasági válság hatásait. Bezárt üzletek, tönkrement cégek, felszámolás alatt álló vállalkozások...

Azt mondják, a pénz nem tűnik el, csak gazdát cserél. . . A vevő sem tűnik el, csak másképp vásárol. . .

Vannak cégek, akik ennek a nyertesei. Ha nagyobb forgalomra tettél szert az elmúlt néhány évben, az pozitív, de akkor sem dőlhetsz hátra: Ezt a pozíciót meg kell tudni őrizni!

Ha viszont inkább azt érzed, hogy csökkennek az eladások, szűkülnek a piacok, elmarad a profit, akkor te a negatív hatásokat vagy kénytelen megtapasztalni. Ezen csak egyféleképpen tudsz változtatni:

Több vevő és több eladás kell! De hogyan juthatsz több vevőhöz, és hogyan adhatsz el többet?

Napjainkra sok minden nagyon megváltozott. Egyszerűen nem működnek a régi módszerek. Emlékszem, pár éve még elég volt egy-két újsághirdetést feladni, ennyi is bőséges forgalmat eredményezett!

De ennek mára vége! A hagyományos marketing eszközök már-már teljesen hatástalanok. Az emberek már immunisak a reklámokra, nem hisznek nekik (hála az erősen túlzó és agresszív tv reklámoknak), ezért kialakult bennük egyfajta reklámvakság.

A másik ok az, hogy a cégek többsége egyszerűen rosszul hirdet és ritkán hirdet, mert hát "hirdetés a vevőszerzés költséges..." Pedig az igazság az, hogy...

Vevőt szerezni ma könnyebb és olcsóbb. . . csak más módszerek kellenek hozzá!

Az internet térhódításával drasztikusan megváltoztak a vásárlási szokások...

Ha körbenézek azt látom, hogy a válságban is sikeres cégek szinte kivétel nélkül mind alkalmazzák az e-mail marketinget, a hírlevélküldést és az online értékesítési kampányokat, amelyekkel milliós bevételeket érnek el!

"De az én üzletem más, ott nem lehet. . ."

Most szólok, mielőtt kimondanád, hogy "de...": Akármit árulsz, akármit gyártasz és akármit szolgáltatsz, minden eladható online! Ha nem hiszed, keress rá a termékedre az interneten, mondjuk az árukereső.hu-n. Az online eladás pusztán annyit jelent, hogy a vevőt nem a hagyományos csatornákon találod meg, vagy talál ő meg, hanem az internet segítségével, és amennyire csak lehet, automatizáltan. A többi már részletkérdés...
"Havi 30-40 ezer emailt küldök ki. Számomra nagy fontossággal bír, hogy megrendeléseket is tudjak kezelni a rendszerrel. Olyan rendszer kellett, ahol a hírlevelek mellett - az egyéb összetett funkciókkal együtt - képes vagyok MEGRENDELÉSEKET is kezelni, mivel a legfőbb tevékenységem online értékesítésként zajlik."
Kuzma Ferenc www.aetr.hu
Fuvarozóknak és szállítóknak az AETR értelmezése, emberi nyelvre fordítása. Elsődlegesen mindezt az AETR és munkaügy a gyakorlatban fuvarozóknak könyv által.

De vajon. . .

 • Kinek küld ennyi emailt, amikor fogynak a vevők? - Úgy tűnik, nem mindenki tapasztalja ezt a jelenséget!
 • A megrendelői miért tőle rendelnek? - Azért mert rendszeres hírlevelekkel elérte, hogy az olvasói a téma szakértőjeként tekintsenek rá!
 • Miért online értékesít? - Mert ez a legköltséghatékonyabb! Nem kell eladó, üzletkötő, üzlethelyiség vagy legalább is jóval kevesebb!
Ha nem használod ki az e-mail marketing erejét, egyszerűen nem keresed meg azt a pénzt, ami a cégedben, árukészletedben, kapacitásodban benne van!
Csak akkor éled túl a napjainkban dúló "versenyt", ha képes vagy:

 • Megnövelni az eladásaidat és csökkenteni a kiadásidat
 • Kiterjeszteni a tevékenységed földrajzi és időbeli korlátait
 • Megszerezni a konkurenseid és a kihulló versenytársaid piacát
Az e-mail marketing egy tökéletes vevő megszerző és vevő megtartó gépezet! "Fillérekből" is olajozottan működtethető önfenntartó rendszer. Egy tölcsér, amely folyamatosan magába szippantja az érdeklődőket, akik vevőként jönnek ki a másik oldalon. Majd újra és újra vásárolnak, amikor csak akarod.

Miért hatékony ennyire?

 • Egyrészt azért, amit az előbb mondtam. Ha legfontosabb marketing feladatodnak a listá(i)d építését tekinted, MINDIG LESZ KINEK ELADNOD! ENNYI A TITOK! A konkurenseid meg hadd siránkozzanak, hogy "nincs vevő, alig jönnek be a boltba!" Neked meg csak azt kell mindig éppen eldöntened, hogy mikor és mit dobj be a következő kampányba!
 • Másrészt azért, mert a statisztikák, felmérések szerint a leendő vevőnek 7-8 alkalommal kell találkoznia az üzeneteddel ahhoz, hogy vásároljon! Erre az automatizált hírlevélsorozat a legalkalmasabb eszköz!

Az email marketinggel Te is

 • Több vevőt érhetsz el gyakorlatilag ingyen
 • A több vevő több eladást és több bevételt eredményez
 • A több bevétel pedig biztonságot és nyugalmat ad.
 • Ha növelni tudod a céged forgalmát, annak a pozitív hatásait a munkatársaid és a családod is érezni fogja.
 • Újra lesz anyagi erőforrásod fejlesztésre és további reklámlehetőségekre. Ezzel beindítasz a vállalkozásodban egy öngerjesztő, felfelé ívelő spirált!

Minden az e-mail marketing mellett szól! Nézd meg alaposan az alábbi infógrafikát!

(Forrás: kutatocentrum.hu 2012.)

Tehát, az emberek

 • 93%-a szokott jóváhagyott reklámüzeneteket kapni
 • 71%-uk naponta 1-5 db jóváhagyott reklámüzenetet kap a fő postafiókjába
 • 22%-uk általában 5-nél is több hasonló levelet fogad naponta
 • Az emberek 98%-a alkalmanként feliratkozik hírlevelekre és általában el is olvassa azokat!

És mindennek a hatása az, hogy:

 • 2012-es adatok szerint Magyarországon minden 3. internethasználó vásárolt már az interneten!
Elképzelhető, hogy ez a Te vállalkozásodban is működne??
Nincs tökéletesebb és olcsóbb marketing eszköz, amely ekkora elérést biztosít! Ráadásul azokat éred el vele, akik azt kifejezetten akarják! A kérdés csak az: Közte van-e a Te hírleveled is? Tudod, hogy mennyi bevételt hagysz ott, ha ezt kihagyod?

Mire van szükséged ahhoz, hogy eredményes e-mail marketinget folytass?

 • Kell egy jól felépített és jól megírt weboldal, amely éjjel-nappal reklámoz
 • Kell egy, a háttérben tökéletesen működő hírlevélgépezet, olyan mint a Hírlevélmanager. Amely éjjel-nappal dolgozik helyetted: feliratkoztat, hírleveleket küld, elad, visszaigazol, fizetésre emlékeztet és adott esetben még a terméket is eljuttatja a vevőhöz
"Második éve használom a Hírlevélmanegert. Szinte semmit sem lehetetlen vele megoldani, ami segíti a kapcsolattartást az olvasóimmal, hallgatóimmal! A tanfolyamok adminisztrációját is egyszerűen és gyorsan, az előzőekhez képest töredék idő alatt tudom vele elvégezni. Ráadásul nagy részét automatizálva. A tanfolyamok ütemezése, a hallgatók teljesítményének, haladásának mérése is könnyen és szinte teljesen automatizálva történhet. A rendszer technikailag rendkívül megbízható, és folyamatosan újabb és újabb csodás fejlesztésekkel bővül!"
Nagy Margó, tanár, tanulás-tréner www.delfintanulas.hu
("Ha már muszáj tanulnod, legalább ne szenvedj! Lehet gyorsan, és jó eredménnyel is tanulni!" www.delfintanulas.hu)
Ahogyan a weboldalad nem üzemelhet internet kapcsolat nélkül, e-mail marketing és online értékesítési kampány sem lehetséges hírlevélgépezet nélkül.
"3 éve használjuk a legnagyobb megelégedettségünkre a Hírlevélmanagert. Több mint 6 millió emailt küldtünk el a rendszer segítségével! Sorozat levelek is küldhetők, illetve a kiküldés is időzíthető! Használatával azt is megtudhatjuk, hogy a kiküldött leveleinkből hányat nyitottak meg, illetve a megnyitott levelekben levő linkek közül melyek voltak a legnépszerűbbek, melyik linkre hányan kattintottak! Hasznos kiegészítő funkciókkal is rendelkezik! Ideális választásnak tartjuk azoknak a kis és közepes vállalkozásoknak, akik nem akarnak vagyonokat költeni egy hasonló tudású szoftverre!"
Hargitai-Fehér Gábor, Feletipp Médiaügynökség és Kiadó Kft. www.feletipp.hu
(Tevékenységünk: online marketing, social marketing, affiliate marketing és szakkönyvek kiadása. Több mint 165.000 regisztrált felhasználót, 2.3 Mrd online vásárlási forgalmat generáltunk megbízóink weboldalára.)

Hogy mindez nálad is ilyen gördülékenyen menjen már eddig is jelentős segítséget kaptál és kapsz még tőlünk, hiszen:

 • Ingyen használhattad a Hírlevélmanagert minden funkciójával együtt
 • E-mail tanfolyammal segítjük, hogy maximálisan ki tudd használni az összes fejlett funkcióját
 • Ingyen letölthetsz egy kitűnő ebookot, amelyből a szövegírást is képes leszel magas szinten művelni!

Mennyivel jelentene több bevételt neked 50%-os forgalomnövekedés?

 • Általában, ha többet adsz el 50%-al az nem jelent 50% eredménynövekedést, hiszen nem valószínű, hogy a jelenlegi vevőidnek fogsz eladni ennyivel többet. Hacsak nem ár alatt adod, de nem a gyilkos árverseny a megoldás! 50%-al több vevőt megszerezni tehát megnövekedett költségeket jelent (több reklám, újabb üzlet, több üzletkötő, stb).
 • De ha mindezt online teszed, akkor a költségeid gyakorlatilag nem emelkednek, hanem inkább csökkennek, hiszen egy jól megválasztott hírlevélküldő rendszer a hirdetési költségek töredékéből üzemeltethető!

De ha mindehhez nem a Hírlevélmanagert választod:

 • Lehetetlen és megfizethetetlen mindazt a munkát emberi munkaerővel elvégezni, amit a Hírlevélmanager percek alatt elvégez helyetted!
 • Ha kézzel próbálod megcsinálni, az nem csak sokkal több idődbe telik, hanem benne van a tévedés lehetősége is!
 • Ha hirdetésekkel, reklámozással próbálnál ekkora elérést szerezni, az milliós összegeket emésztene fel!

"Egyszeri díjas-dobozos" vagy online?

 • A Hírlevélmanagerhez hasonló tudású, vagy sok esetben jóval kevesebbet tudó hírlevél rendszerek havi díja általában annyi, mint nálunk az éves díj!
 • Az "egyszeri díjas-dobozos" szoftverek sem egyszeri díjasok a valóságban, hiszen az évente megjelenő új verziókért fizetned kell! Persze nem kötelező áttérni az új verzióra, de akkor a megvásárolt rendszered hamar elavult lesz!
 • Ráadásul ezen szoftverek licensze egy domainre szól, azaz csak egy weboldalhoz használhatod!
 • Telepítened kell, bonyolult beállításokat kell elvégezned (FTP kapcsolat, MySQL, PHP, stb...)
 • Lehet, hogy a tárhelyszolgáltatód sem nézi majd jó szemmel, ha több százezer levéllel terheled a szervert! Egy weboldalnak elég egy 5.000 Ft-os tárhely is, de hírlevélküldéshez már lényegesen komolyabb kell, ami 30-40.000 Ft/év!

Ezzel szemben a vevő és eladás problémáidat megoldó. . .

...a céged jövőjét biztosító e-mail marketing rendszerünket igen előnyös feltételekkel veheted igénybe:

 • Nem kell telepítened, fél perces regisztráció után azonnal rendelkezésedre áll!
 • Folyamatos frissítések, fejlesztések, új funkciók!
 • Nagy kapacitású, korszerű és biztonságos tárhelyen fut és mindig rendelkezésre áll!
 • Egy 2012-es e-mail marketing felmérés szerint a hírlevélküldőt használók 47 %-a, azaz csaknem fele szolgáltató szerverén futó rendszert használ! Nem véletlenül...
 • A Hírlevélmanager a weboldalad motorja. Nélküle a weboldalad pont annyit ér, mint az autód motor nélkül!
 • Begyűjti és megszerzi az érdeklődők elérhetőségeit, akiknek rendszeres hírlevelekkel el tudod nyerni a bizalmát. Ez ugyanis elengedhetetlen ahhoz, hogy tőled vásároljanak!
 • Éppen ezért:
 • Összeállítottunk 5 + 2 hírlevélcsomagot, amit úgy alakítottunk ki, hogy az leginkább megfeleljen a felhasználók levélküldési szokásainak, de ugyanakkor bárki számára elérhető legyen!

Neked melyik lenne a megfelelő csomag? Nézd meg kérlek az alábbi táblázatot!

Limit (havi levél mennyiség)Éves levél mennyiségNettó éves díj
0 - 4.000 levél / hó48.0009.700.- Ft / év
0 - 15.000 levél / hó 180.00019.992.- Ft / év
0 - 30.000 levél / hó 360.00025.992.- Ft / év
0 - 70.000 levél / hó 840.00031.992.- Ft / év
0 - 100.000 levél / hó 1.200.00039.992.- Ft / év
további 70.000 levél / hó 840.00031.992.- Ft / év
további 100.000 levél / hó 1.200.00039.992.- Ft / év

Mennyibe is kerül neked a Hírlevélmanager? Számoljunk!

 • Például ha 100.000 (!) levelet küldesz ki egy hónapban, az nettó ≈ 40.000 Ft-ba kerül 1 teljes évre! Azaz mindössze havi 3.333 Ft! Hány darab termékedet kell eladnod egy hónapban ahhoz, hogy megtérüljön a 3.333 Ft? Van rá esély egy hónap alatt 100.000 levéllel?
 • És hány darab termékedet kell eladnod, hogy megtérüljön az éves díj? Egy 5.000 Ft-os termék esetén mindjárt 8-at! Mit gondolsz, meg lehet csinálni? (Akár az első órában!)
 • Azt se feledd, hogy a havi 100.000 (!) levél az egy évben 1.200.000 levél! Mennyi forgalmat hozhat neked 1.200.000 levél?
 • És mennyibe került neked egy levél? Alig több, mint 3 fillér!
Szándékosan ilyen nagy havi levélszámmal számoltam. Lehet, hogy neked még jó darabig nem lesz ennyire szükséged. Ezért vannak a kisebb csomagjaink. (Csak emlékeztetésként: A fentebb idézett sikertörténetben ügyfelünk havi 30-40.000 levél kiküldéséről számolt be!)

Nem egy olyan ügyfelünk van, aki havi 4.000 levélből is több milliós forgalmat generál! Az pedig mindössze 9.700 Ft/év!

És az élő munkaerő?

 • Egy alkalmazott üzletkötő még minimálbér mellet is legalább 100.000 Ft-ba kerül havonta!
 • Ezzel szemben a Hírlevélmanager, mint automata üzletkötő még havi 100.000 levél esetén is csak havi 3.333 Ft! Sohasem beteg, nem megy szabadságra és 24/24-ben dolgozik!

Hirdettél már "hagyományos" médiában?

Helyi napilapban? Országos napilapban? Hetilapban? Ingyenes reklámújságban? Tv-ben, rádióban? Melyikben mekkora felületet kaptál ekkora összegekért? Hány megjelenést kaptál egy teljes éven keresztül ekkora összegért? Melyik esetében tudtad pontosan, névre szólóan, hogy ki, mikor és hányszor olvasta el a hirdetésedet? Melyik újság olvasó kérte, hogy reklámozz neki?

Ugye érzed a fényévnyi különbséget?
Fontos változás a Hírlevélmanager használatában!

Eddig, akár éveken keresztül teljesen ingyen használhattad a programunkat valamennyi funkciójával együtt. A Hírlevelmanager az elmúlt években rengeteget fejlődött és mára az egyik legnagyobb tudású, professzionális rendszerré vált! Továbbra is használhatod akár ingyen is de csak csökkentett funkciókkal, korlátozásokkal: 2013. 02. 15. után ingyenesen már csak csökkentett alapfunkciókkal fogod tudni használni a Hírlevélmanagert (csak az alapfunkciók fognak működni és maximum napi 500 levél küldhető). A leveleid végén a rendszer reklámblokko(ka)t fog elhelyezni. Ha a levelekben linket helyezel el, akkor a linkre kattintás után a Hírlevélmanager először egy reklámoldalt fog megjeleníteni.

De Neked, mint régi felhasználónknak, van egy nagyon kedvezményes ajánlatunk:

Ha továbbra is szeretnéd használni a Hírlevelmanager valamennyi funkcióját korlátozások és reklámok nélkül, akkor rendeld meg a neked leginkább megfelelő előfizetési csomagban

2013. február 15-ig,

(és) a megrendelésed mellé az alábbi ajándékcsomagot is megkapod:

Mi van a csomagban?

AJÁNDÉK: Hogyan növelheted gyorsan a listád méretét?
 • 14 online, 3 offline bevált, ingyenes feliratkozó gyűjtési módszer című e-book kizárólag a Hírlevélmanager előfizetőinek! Ára: 8.700 Ft, de az értéke sokkal több: amennyit kihozol belőle!
 • Ebben az e-bookban összegyűjtöttem a legjobban működő ingyenes módszereket, amelyek segítségével Te is képes leszel rövid idő alatt komoly érdeklődői adatbázist építeni!
 • Bemutatok 14+3 bevált technikát, amelyeket a legnagyobb online marketingesek évek óta sikeresen alkalmaznak. Ezek segítségével több tízezres olvasói listát építettek fel.
AJÁNDÉK: Zártkörű Listaépítő Klub tagság
 • A könyv mellé ingyenes tagság jár a zártkörű Hírlevélmanager Listaépítő Klubba, ahol mindig kérdezhetsz tőlünk, de kitűnő ötleteket meríthetsz mások tapasztalataiból is!
 • Már csak ezért is megéri látogatni, ha nem kérdezel, akkor is! Ára: 5.000 Ft, de az értéke sokkal több: amennyit kihozol belőle!
 • Mások tapasztalataiból tanulni az egyik legkifizetődőbb dolog, hiszen ezekkel a módszerekkel nem neked kell kísérletezned. Gyere és tedd fel a kérdésedet, akár elméleti, akár technikai jellegű és mi megválaszoljuk neked!

  A klubra máris felkerült egy 15-ik online módszer is (e-bookban nincs benne), ami elősegítheti a feliratkozási konverziót! Gyere, nézd meg! Megmutatom a technikai hátterét is!
AJÁNDÉK: Elegáns hírlevél sablonok a profi megjelenéshez
15 db (5 szín x 3 típus) HTML levélsablon, hogy professzionális, esztétikus leveleket tudj küldeni a feliratkozóidnak, ezzel is növelve a céged image-ét! Ára: 5.700 Ft, de az értéke sokkal több: amennyit kihozol belőle!
Egy jól megválasztott levélsablonnal emlékezetesebbé, megjegyezhetőbbé teszed a cégedet, jobban átviszed az üzenetedet. Ez is része a márkaépítésnek.
Csak tedd bele a neked leginkább tetsző sablon fejlécébe vagy oldalsávjába a céged logóját, szlogenjét vagy mottóját és már küldheted is az üzleties megjelenésű hírleveleket!
EXTRA AJÁNDÉK: Előfizetésedhez 1 teljes negyedév INGYEN!!!
 • 90 nap ingyenes, a választott csomagodnak megfelelő ajándék előfizetés!
 • Ára: A választott csomagod szerint, de az értéke sokkal több: amennyit kihozol belőle!!
 • Hány darab plusz levelet és mennyi plusz bevételt jelent ez neked egy negyedév alatt?
 • Tipp: 90 nap alatt akár 3 értékesítési kampányt is futtathatsz úgy, hogy a Vevőszerző Gépezetet, azaz a Hírlevélmanagert ingyen adjuk hozzá! Összes funkcióval, reklámmentesen!

FONTOS! Ez egy határidős ajánlat, ne szalaszd el! Még ennyi időd van, hogy megszerezd a 4 nagyszerű bónuszt:
[sct date="02/15/2013 23:59" align="center" size="3"]
Mi a különbség? Ingyenes verzió vs. Fizetős verzió

Legfontosabb funkciók1x1 csomag
(Ingyenes)
Taktika csomag
(Fizetős)
Korlátlan számú levélkategória
Időzített, Sorozat és Újrainduló sorozatlevelek
Egyszerű regisztrációs box varázsló
Egyedi mezőnevek
Összetett regisztrációs box varázsló
Feliratkozás egyszerre több levélkategóriába
Olvasók és levelek importálása más kategóriába, kategóriák létrehozása másolással
Olvasói adatok (pl. név) átadása weboldalnak
Olvasói adatok összetett szűrése
Átiratkoztató linkek másik kategóriába
Képek és mellékletek csatolása levelekhez
HTML levélsablonok használata
Levél küldése a HLM-el külső levélküldőből
Ajánlói rendszer vírusmarketinghez
Partnerprogram modul
Megrendelő űrlap varázsló
Megrendelések, árucikkek kezelése
CRM levél
Levelezőlista
Ingyenes weboldal tárhely
Feketelista olvasók kitiltásához
Visszapattanó levelek továbbítása
Hálózati feliratkozási lehetőség
Kérdőívek kezelése és kiértékelése
Levelek statisztikai feldolgozása
Értesítés feliratkozásról/leiratkozásról
További 42 funkció
Napi küldhető levélszám200 dbKorlátlan (havi limit)
Kötelező HLM link a regboxbanVanNincs
Reklámblokk a levelek végén és/vagy elejénVanNincs
Köztes reklámoldal megjelenítése VanNincs
Egyedi feliratkozási mezőtípusok (legördülő, radio, dátum stb.)
Kattints most ide és rendeld meg a Hírlevélmanager teljes verzióját, és használd INGYEN 1 teljes negyedévig!
Elképzelhető, hogy az email marketing fogja elhozni az évek óta várt áttörést a céged életében? Csak kezdd el következetesen és profin művelni! Úgy mint Ők:
"Már évek óta használjuk a hírlevélküldő szoftvert és csakis pozitív tapasztalataink vannak. Az állandó fejlesztésekkel és hasznos tanácsokkal, illetve a kiemelt ügyfélközpontú szemléletükkel nagyon meg vagyok elégedve. Az árak igen jók és mindig meglepődve tapasztalom, hogy "már megint kitaláltak valamit..." Pedig mindig azt hiszem, hogy már nem lehet fejleszteni semmit, mert minden így van jól. Az eredményeinkről annyit, hogy sikerült törzsvásárlói tábort összegyűjteni az Önök segítségével és ha megkérdezik mindenképpen csak ezt a hírlevélküldő szoftvert ajánlanám. A mostani tanfolyam igen hasznos, rájöttem, hogy még mindig csak igen csekély részét használom a program tudásának. Csak így tovább :))"
Balog Péter Napfény Paplan-2000 Kft. www.napfenypaplan.hu
Gondolj bele, nem volna jó ezt az évet eredményes értékesítési kampányokkal kezdeni?
"Évek óta használom, és nagyon GAZDASÁGOSNAK tartom a Hírlevélmanagert. Rengeteg leírás és sok-sok videó segíti a rendszer használatát. Számomra nagy fontossággal bír, hogy megrendeléseket is tudok vele kezelni. Több rendszert is megvizsgáltam, és a legtöbb rendszer - szinte mindegyik általam vizsgáltak közül - erre nem volt képes. Nem egy esetben volt szükségem arra, hogy valami számomra fontos fejlesztést valósítsanak meg a rendszerben, ami az én használatomat segítette. Az igényeimet nem csak figyelembe vették, hanem korrekt módon meg is valósították. A Hírlevélmanager bőven megfelel az én nem csekély elvárásomnak. Az ár/érték arányt tekintve feltétlenül ajánlom mindenkinek."
Kuzma Ferenc www.aetr.hu
Mennyi profitot hozna negyedévente egy nagy kampány? Vagy akár havonta egy, mindig más termékre?
"Mára az egyik legfontosabb marketing eszköz a weboldal után a hírlevél... ami nagyon sok cégnél siralmas képet nyújt. Talán nem is annyira a szöveg miatt, hanem mert nagyon nehéz igazán profi hírlevél küldő szoftvert találni... legalábbis, elfogadható díjért. Van egy-kettő, amelyikhez nem kell annyira mélyen a zsebbe nyúlni, de azok meg sok mindent nem tudnak megoldani. Én évekig kutattam... és nem igen találtam egyetlen jól használható szoftvert sem. Idáig!!! De ezen az oldalon találsz egy remekbe szabott programot - lenyűgöző tudással. Ha ültél már tanácstalanul egy-egy hírlevél előtt, és törted a fejed, hogyan valósíthatnád meg azt, amit elterveztél... Ha szeretnéd megoldani, hogy kevesebb időd menjen el a rendelések utáni számlázgatásra, ha végre sokkal szabadabban akarsz hírlevelezni, kampányolni akkor ajánlom figyelmedbe ezt a remek hírlevélküldő szoftvert! Kényelmesebb, szabadabb, sokoldalúbb, mint amilyen programokat eddig láthattál... Nekem tetszik - szerintem neked is fog!"
Odrovics János www.szovegvaros.hu
Vágj bele! Most! Hidd el, nem rossz érzés, amikor végre elkezdesz egyre nagyobb online forgalmat generálni!


Megrendelés és Bónuszok ITT!

Hírlevélmanager Bónuszokkal Csomag megrendelőlap
Válaszd ki a számodra ideális csomagot és töltsd ki itt az űrlapot! Ne feledd, hogy a bónuszok, amelyek rendkívül hasznosak lesznek számodra, csak most érhetőek el!

[sct date="02/15/2013 23:59" align="center" size="3"]
A kapcsolattartó adatai:
Neve:
Kérem, azt az email címet adja meg itt, amelyik email címet használja, vagy használni fogja a hírlevél fiókjánál a belépéshez.
E-mail címe:
Telefonszáma:
Postázási adatok:
Postázási név:
Irányítószám:
Város:
Utca/házszám:
Számlázási adatok: ugyanaz, mint a postacím
Számlázási név:
Irányítószám:
Város:
Utca/házszám:
Fizetés módja:


Választás Termék Nettó ár Bruttó ár
4 000 levél/hó negyed évre 3 700
0
4 000 levél/hó (éves díj) 9 700
0
15 000 levél/hó (éves díj) 19 992
0
30 000 levél/hó (éves díj) 25 992
0
70 000 levél/hó (éves díj) 31 992
0
100 000 levél/hó (éves díj) 39 992
0
Meglévő csomag mellé 0
0
plusz 70 000 levél/hó (éves díj) 31 992
0
plusz 100 000 levél/hó (éves díj) 39 992
0
Skype konzultáció 10 x 6 perc 1 200
0
Sablonok 5 700
0
e-book online 8 700
0
e-book print 12 700
0
Összesen:
0
Megrendelési feltételek: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül jelezheted a (iroda [kukac] hirlevelmanager.hu) email címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a >>Megrendelem a kiválasztott csomagot<< gombra való kattintással az Etalon Bázis Kft-vel kötöd (2500 Esztergom, Mohácsy köz 4/b. Adószám: 11917632-2-11)

Fizetési feltételek: Megrendelésed után e-mailben azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat és a proforma számlát. Az összeg beérkezése után ÁFÁ-s számlát állítunk ki. A fizetési határidő 8 nap, ezt követő kifizetés esetén az ajándék bónuszok már nem járnak a megrendelés mellé!

# Ui: Ha a számláló lejár, az ajándékok eltűnnek! Elveszíted az ajándék negyedévet (!), a legjobb listaépítő technikákat tartalmazó e-bookot, a hozzá kapcsolódó zártkörű listaépítő klub tagságot ahol bármikor kérdezhetsz tőlünk vagy a többiektől, és elveszíted a 15 db üzleti HTML levélsablont! (Szerintem értelmetlen lenne lemondani minderről, de Te tudod...)

# Ui2: Pedig a mindezeket tartalmazó "Hírlevélmanager Bónuszokkal Csomag" maximum néhány 10 000 Ft-odba kerül (vagy még ennyibe sem) 1 teljes évre (+3 hónap!)! Ráadásul ezt az összeget a vállalkozásodban költségként leírhatod!

# Ui3: Hagyd abba a pénzpocsékoló és eredménytelen reklámozást! Töltsd ki most a fenti űrlapot, hogy biztosítsd magadnak az ajándékokat! Ha a számláló lejár, ez az oldal automatikusan lekapcsolódik és akkor már elkéstél! Ugrás a megrendeléshez!>>

Üdvözlettel:

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát! További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön böngészőjében, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezár